nest 4

"Great experience with Nest and Moos. Blom Moos Blom from Nest was supporting us in finding and buying our first home in Netherlands. From start to finish it took less than 4 months and he was very supportive all the way providing guidance and advice in all aspects even beyond of the real estate topics. Really grateful and truly recommend both Nest as a company and Moos himself!"

- László Győrky,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Snel schakelen is het codewoord bij Nest Makelaardij Snel schakelen is het codewoord bij Nest. Moos reageerde altijd snel op onze vragen en hielp ons zelfs met het zoeken naar een huurwoning aan de andere kant van het land, extra service dus."

- Sandra Verbruggen-Stoelhorst,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Een zeer goede en eerlijke makelaar Een zeer goede en eerlijke makelaar. Heeft mij erg goed geholpen om een huis te vinden binnen mijn krappe budget en daarna uitstekend onderhandeld zodat ik mijn prachtige huisje kon kopen!"

- R. van Wetten,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Top begeleiding en advies! Michael heeft ons bij de bouwtechnische keuring meegenomen en uitgelegd wat zijn bevindingen zijn. Hij gaf praktische oplossingen en eerlijke adviezen voor de toekomst."

- Nick,
Hielpen wij met Bouwkundige keuring
nest 4

"I was pleased to collaborate with…Nathalie I was pleased to collaborate with Nest Brokerage in finding the perfect apartment. The team is very knowledgeable in the real estate market,up to date with all regulations, client-centric and solution-oriented. I highly recommend working with the team, especially for expats customers."

- Ioana Tantaru,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Hele fijne makelaar voor aankoop of verkoop! Ik raad iedereen die een huis zoekt of verkoopt Michael aan. Hij heeft ons goed geholpen bij het aankopen van ons huis. Hij dacht goed met ons mee, de communicatie was altijd helder en snel en gaf goede adviezen voor bij het biedingsproces. Door Michael gingen we met vertrouwen de woningmarkt op in onze zoektocht naar ons huis. Lees meer.."

- Laura van Diest,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Nest Makelaardij: toppers! Nest Makelaardij heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis in Amsterdam. Waar wij de hoop af en toe opgaven, wist Michael ons weer moed in te spreken. Hij is behulpzaam en professioneel, maar tegelijkertijd zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het maakt niet uit hoe laat je hem belt, hij staat altijd klaar. Hij zette zich 100% in voor de verkoop van ons huis, waar wij hem nog steeds dankbaar voor zijn. "

- Sara Amajoud,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Een oprechte makelaar, echt een aanrader! Nadat wij Michael waren tegen gekomen bij een bezichtiging van een woning, wisten wij gelijk dat wij hem wilden als aankoop makelaar. Hij is altijd eerlijk geweest over de staat van een woning, maar ook realistisch over de mogelijkheden. De communicatie verliep altijd soepel en snel! Hij is oprecht onze rots in de branding geweest bij onze aankoop zoektocht."

- Webbers,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Een echte aanrader. Communicatief Ervaren en professioneel Wij hebben ons huis gekocht en verkocht via Nest Makelaardij. Dit is ons super goed bevallen. Michael is snel en duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam. Door zijn snelle aanpak, goede prijs en kennis van de markt is ons huis voor een goede prijs snel verkocht. Michael is zeer ervaren en weet waar hij het over heeft. Ik kan het iedereen aanraden om te kopen en/of verkopen via Nest."

- Tim vd Kraan,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Zeer tevreden! Schakelen snel en houden zich consequent aan hun afspraken. Nu de opdracht af is kan ik ook positief oordelen over de after service. Ik vind het een hele fijne partij om mee te werken."

- Gianni Amato,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Supergoed geholpen! Michael heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis in Nederland. Doordat we gingen emigreren stond er aardig wat druk op de ketel. Michael heeft ons tijdens het hele proces uit de wind gehouden waardoor we echt geen enkele stress hebben ondervonden. Top geregeld door een topmakelaar. Dat meen ik serieus. Ik beveel hem zonder twijfel aan."

- Gianni Amato,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Michael heeft ons geholpen bij zowel het aankoop- als verkoopproces. Hierbij zijn we op een professionele en betrokken manier geholpen. Door zijn kennis van de markt, mensgerichte aanpak en persoonlijke betrokkenheid heeft hij ons naar volle tevredenheid geholpen. Deze manier van werken heeft ons erg aangesproken en is mede de reden geweest voor de succesvolle aankoop en verkoop van ons huis."

- Yuri van Eijden,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
Contact opnemen

Interesse in onze diensten?