nest 4

"Hele fijne makelaar voor aankoop of verkoop! Ik raad iedereen die een huis zoekt of verkoopt Michael aan. Hij heeft ons goed geholpen bij het aankopen van ons huis. Hij dacht goed met ons mee, de communicatie was altijd helder en snel en gaf goede adviezen voor bij het biedingsproces. Door Michael gingen we met vertrouwen de woningmarkt op in onze zoektocht naar ons huis. Lees meer.."

- Laura van Diest,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Nest Makelaardij: toppers! Nest Makelaardij heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis in Amsterdam. Waar wij de hoop af en toe opgaven, wist Michael ons weer moed in te spreken. Hij is behulpzaam en professioneel, maar tegelijkertijd zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het maakt niet uit hoe laat je hem belt, hij staat altijd klaar. Hij zette zich 100% in voor de verkoop van ons huis, waar wij hem nog steeds dankbaar voor zijn. "

- Sara Amajoud,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Een echte aanrader. Communicatief Ervaren en professioneel Wij hebben ons huis gekocht en verkocht via Nest Makelaardij. Dit is ons super goed bevallen. Michael is snel en duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam. Door zijn snelle aanpak, goede prijs en kennis van de markt is ons huis voor een goede prijs snel verkocht. Michael is zeer ervaren en weet waar hij het over heeft. Ik kan het iedereen aanraden om te kopen en/of verkopen via Nest."

- Tim vd Kraan,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Zeer tevreden! Schakelen snel en houden zich consequent aan hun afspraken. Nu de opdracht af is kan ik ook positief oordelen over de after service. Ik vind het een hele fijne partij om mee te werken."

- Gianni Amato,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Supergoed geholpen! Michael heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis in Nederland. Doordat we gingen emigreren stond er aardig wat druk op de ketel. Michael heeft ons tijdens het hele proces uit de wind gehouden waardoor we echt geen enkele stress hebben ondervonden. Top geregeld door een topmakelaar. Dat meen ik serieus. Ik beveel hem zonder twijfel aan."

- Gianni Amato,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"In de zoektocht naar de spreekwoordelijke speld zochten wij al ruim 6 maanden in een overspannen doolhof. Als eenlingen (zonder hulp) voelden wij ons niet serieus genomen door een aantal makelaardijen. Tot we een huis bezochten die Michael in de verkoop had."

- Giovanni Gruijthuijsen,
Hielpen wij met Aankoop
Contact opnemen

Interesse in onze diensten?