nest 4

"Moos Blom van Nest Makelaardij heeft ons uitstekend begeleid in het gehele verkoop proces. Geen 9 tot 5 mentaliteit en hij reageerde altijd heel snel op vragen. Perfecte video en fotoreportage verzorgd op Funda en binnen 2 maanden was ons huis verkocht! Sympathiek en deskundig."

- Nico Meijboom,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"De makelaar van Nest heeft voor ons twee woningen verkocht en bevelen hem ten zeerste aan. Op een professionele en toch persoonlijke manier werd de verkoop aangepakt, nam de tijd voor ons en was goed bereikbaar."

- Herman Schulte,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Ondanks dat verwachtingen anders gingen en stress gedurende het proces opliep, bleef de makelaar mij hoop en moed geven."

- Linda P.,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Geweldig ondersteund door de werknemers van Nest Makelaardij. Wij zijn mega goed geholpen door Moos en Michael. Ik raad deze makelaar zeker aan! Erg transparant en zeer vakkundig. Bedankt heren."

- Yvette Koperberg,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Uitstekende begeleiding en advies bij… Uitstekende begeleiding en advies bij het aankopen van een woning.Heb binnen korte tijd met hun ondersteuning een woning kunnen kopen in de moeilijke woning markt"

- Claudia Heldens,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Uitstekende communicatie en begeleiding Vanaf het begin goed contact tussen ons en Nest makelaardij. Voornamelijk contact gehad met Moos en dit ging altijd soepel en snel. Huis was binnen no-time verkocht en ook ondersteuning gehad bij de aankoop van onze nieuwe woning. Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn ze altijd nagekomen. In de toekomst zou ik weer gebruik maken van hun services."

- Terence Dollee,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Indien je nieuw bent in deze markt komt er veel op je af (onderschat dit niet) waar je niet veel vanaf weet. NEST Makelaardij (Michael) heeft ons hier geweldig in bijgestaan zelfs nadat alles was afgerond met het beantwoorden van vragen. Aanrader! (Zeker als je nieuw bent in deze markt)"

- Rosalie van Zalen,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Enorm te spreken over NestMakelaardij, zoveel kennis, vriendelijkheid en geen stress voor ons als koper zij nemen alles uit handen en dat is heel fijn. Fijne samenwerking onderling, goeie bereikbaarheid en net dat beetje extra wat je bij een andere makelaar niet hebt! Super blij met Nathalie en Michael in de toekomst (wat we voorlopig niet hopen) maar dan bellen we jullie zeker weer ❤️."

- Anne Geerlings,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Nathalie is fantastisch, je kan haar altijd bereiken, neemt alle zorgen uit handen, denkt mee, heeft veel kennis en je merkt aan alles dat ze onwijs veel plezier heeft in haar werk. Wij raden iedereen aan om Nest Makelaardij te hebben bij de koop en verkoop van je woning."

- Wouter Geerlings,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Duidelijke communicatie en prettige samenwerking. Zeer tevreden met de service en deskundigheid van Nathalie"

- Dhr. Rahimbaks,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Great experience with Nest and Moos. Blom Moos Blom from Nest was supporting us in finding and buying our first home in Netherlands. From start to finish it took less than 4 months and he was very supportive all the way providing guidance and advice in all aspects even beyond of the real estate topics. Really grateful and truly recommend both Nest as a company and Moos himself!"

- László Győrky,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Ik vond het fijn om met Nest Makelaardij samen te werken. Er was tijdens het hele proces veel contact en overleg. Ook de foto’s en video’s van het huis en de advertentietekst waren helemaal top!"

- Linda Freij,
Hielpen wij met Verkoop
Contact opnemen

Interesse in onze diensten?