nest 4

"Snel schakelen is het codewoord bij Nest Makelaardij Snel schakelen is het codewoord bij Nest. Moos reageerde altijd snel op onze vragen en hielp ons zelfs met het zoeken naar een huurwoning aan de andere kant van het land, extra service dus."

- Sandra Verbruggen-Stoelhorst,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Nest Makelaardij: toppers! Nest Makelaardij heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis in Amsterdam. Waar wij de hoop af en toe opgaven, wist Michael ons weer moed in te spreken. Hij is behulpzaam en professioneel, maar tegelijkertijd zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het maakt niet uit hoe laat je hem belt, hij staat altijd klaar. Hij zette zich 100% in voor de verkoop van ons huis, waar wij hem nog steeds dankbaar voor zijn. "

- Sara Amajoud,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Een echte aanrader. Communicatief Ervaren en professioneel Wij hebben ons huis gekocht en verkocht via Nest Makelaardij. Dit is ons super goed bevallen. Michael is snel en duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam. Door zijn snelle aanpak, goede prijs en kennis van de markt is ons huis voor een goede prijs snel verkocht. Michael is zeer ervaren en weet waar hij het over heeft. Ik kan het iedereen aanraden om te kopen en/of verkopen via Nest."

- Tim vd Kraan,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Zeer tevreden! Schakelen snel en houden zich consequent aan hun afspraken. Nu de opdracht af is kan ik ook positief oordelen over de after service. Ik vind het een hele fijne partij om mee te werken."

- Gianni Amato,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Supergoed geholpen! Michael heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis in Nederland. Doordat we gingen emigreren stond er aardig wat druk op de ketel. Michael heeft ons tijdens het hele proces uit de wind gehouden waardoor we echt geen enkele stress hebben ondervonden. Top geregeld door een topmakelaar. Dat meen ik serieus. Ik beveel hem zonder twijfel aan."

- Gianni Amato,
Hielpen wij met Verkoop
nest 4

"Michael heeft ons geholpen bij zowel het aankoop- als verkoopproces. Hierbij zijn we op een professionele en betrokken manier geholpen. Door zijn kennis van de markt, mensgerichte aanpak en persoonlijke betrokkenheid heeft hij ons naar volle tevredenheid geholpen. Deze manier van werken heeft ons erg aangesproken en is mede de reden geweest voor de succesvolle aankoop en verkoop van ons huis."

- Yuri van Eijden,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Transparante en uitstekende service Wij hebben ons huis in 2020 verkocht via Michael. Na een fijn en eerlijk gesprek waren wij het direct eens dat Michael onze verkoopmakelaar moest worden. De communicatie vooraf was erg duidelijk en wij wisten wat wij konden verwachten. Het blijft altijd spannend om je huis te verkopen maar Michael heeft ons goede tips en informatie gegeven waardoor wij vertrouwen hadden op een goede verkoop. Lees meer.."

- Anouk van Kessel,
Hielpen wij met Verkoop
Contact opnemen

Interesse in onze diensten?