Waarom een NWWI Taxatierapport?

Een taxatierapport, opgesteld door een onafhankelijke taxateur, is nodig voor diverse doeleinden, zoals aankoop, verkoop, verbouwing, overbrugging, nieuwbouw of aanpassing rente. Wij kunnen je hierbij helpen aan een rapport welke door alle geldverstrekkers geaccepteerd wordt!

Hoe gaan we te werk als wij bij je langskomen? Wij lopen door de woning, meten de woning in conform de geldende regels, nemen foto’s van de ruimten en kijken naar de bouwkundige staat, wijze van isolatie, gebruikte materialen en de kwaliteit hiervan. Rondom de woning kijken we naar de kadastrale grenzen en de ligging.

Op kantoor voeren wij vervolgens nog een aantal onderzoeken uit waarbij wij het bestemmingsplan, de bodeminformatie en de juridische elementen van de woning en de grond onderzoeken. Tenslotte is het belangrijk om ook de marktsituatie en de transactieprijzen van soortgelijke woningen in de buurt mee te nemen in de prijsstelling.

Alle bovenstaande verzamelde informatie wordt door ons verwerkt in het taxatierapport en alle taxatierapporten worden beoordeeld én goedgekeurd door het NWWI (Nederlandse Woning Waarde Instituut).

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Jouw voordelen

Waarom Nest makelaardij?

Betrouwbare en realistische waarden
Altijd een door NWWI gevalideerd rapport
Persoonlijke aandacht
rectangle2778
Contact opnemen

Interesse in onze diensten?