whatsappimage2022 11 09at23.39.40

Stylen voor de verkoop

Na een eerste kennismakingsgesprek waarin we tips delen om je woning te optimaliseren voor de verkoop zijn er twee opties. Wij kunnen op basis van een uitgewerkt voorbeeld van onze stylisten je woning laten (her)inrichten met andere meubelen, accessoires of een combinatie hiervan. Zo weet je zeker dat je woning ingericht is om de verkoop te optimaliseren.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je woning digitaal te stylen. Op deze manier hoeft er niet gesleept te worden met meubelen maar maken we een video en foto's van je woning in een andere stijl. Ook bieden we de mogelijkheid om met een VR-bril een digitale toer door je vernieuwde woning te maken. Deze gebruiken we dan ook als tool bij de marketing en ook op Funda.

Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

whatsappimage2022 11 09at23.39.39[1]

Stylen voor de aankoop

Hebben we een woning bezichtigd en heb je een goed gevoel over de woning maar vind je het lastig om door de kleuren en inrichting heen te kijken? Dan kunnen op basis van je eigen wensen de bezichtigde woning digitaal laten stylen. Je ontvangt dan van ons een video, foto's en je kunt met onze VR-bril een digitale rondleiding door je nieuwe woning krijgen. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze dan volledig naar jouw eigen wensen ingericht is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze digitale styling? Neem dan direct contact met ons op!

Jouw voordelen

Waarom Nest makelaardij?

3D en VR-visualisaties
Een persoonlijk en op gemaakt advies
Ook fysieke styling mogelijk
rectangle2778
Contact opnemen

Interesse in onze diensten?