nest 4

"De makelaar van Nest heeft voor ons twee woningen verkocht en bevelen hem ten zeerste aan. Op een professionele en toch persoonlijke manier werd de verkoop aangepakt, nam de tijd voor ons en was goed bereikbaar."

- Herman Schulte,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Geweldig ondersteund door de werknemers van Nest Makelaardij. Wij zijn mega goed geholpen door Moos en Michael. Ik raad deze makelaar zeker aan! Erg transparant en zeer vakkundig. Bedankt heren."

- Yvette Koperberg,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Uitstekende begeleiding en advies bij… Uitstekende begeleiding en advies bij het aankopen van een woning.Heb binnen korte tijd met hun ondersteuning een woning kunnen kopen in de moeilijke woning markt"

- Claudia Heldens,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Uitstekende communicatie en begeleiding Vanaf het begin goed contact tussen ons en Nest makelaardij. Voornamelijk contact gehad met Moos en dit ging altijd soepel en snel. Huis was binnen no-time verkocht en ook ondersteuning gehad bij de aankoop van onze nieuwe woning. Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn ze altijd nagekomen. In de toekomst zou ik weer gebruik maken van hun services."

- Terence Dollee,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Indien je nieuw bent in deze markt komt er veel op je af (onderschat dit niet) waar je niet veel vanaf weet. NEST Makelaardij (Michael) heeft ons hier geweldig in bijgestaan zelfs nadat alles was afgerond met het beantwoorden van vragen. Aanrader! (Zeker als je nieuw bent in deze markt)"

- Rosalie van Zalen,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Enorm te spreken over NestMakelaardij, zoveel kennis, vriendelijkheid en geen stress voor ons als koper zij nemen alles uit handen en dat is heel fijn. Fijne samenwerking onderling, goeie bereikbaarheid en net dat beetje extra wat je bij een andere makelaar niet hebt! Super blij met Nathalie en Michael in de toekomst (wat we voorlopig niet hopen) maar dan bellen we jullie zeker weer ❤️."

- Anne Geerlings,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Nathalie is fantastisch, je kan haar altijd bereiken, neemt alle zorgen uit handen, denkt mee, heeft veel kennis en je merkt aan alles dat ze onwijs veel plezier heeft in haar werk. Wij raden iedereen aan om Nest Makelaardij te hebben bij de koop en verkoop van je woning."

- Wouter Geerlings,
Hielpen wij met Verkoop Aankoop
nest 4

"Great experience with Nest and Moos. Blom Moos Blom from Nest was supporting us in finding and buying our first home in Netherlands. From start to finish it took less than 4 months and he was very supportive all the way providing guidance and advice in all aspects even beyond of the real estate topics. Really grateful and truly recommend both Nest as a company and Moos himself!"

- László Győrky,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Een zeer goede en eerlijke makelaar Een zeer goede en eerlijke makelaar. Heeft mij erg goed geholpen om een huis te vinden binnen mijn krappe budget en daarna uitstekend onderhandeld zodat ik mijn prachtige huisje kon kopen!"

- R. van Wetten,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"I was pleased to collaborate with…Nathalie I was pleased to collaborate with Nest Brokerage in finding the perfect apartment. The team is very knowledgeable in the real estate market,up to date with all regulations, client-centric and solution-oriented. I highly recommend working with the team, especially for expats customers."

- Ioana Tantaru,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Hele fijne makelaar voor aankoop of verkoop! Ik raad iedereen die een huis zoekt of verkoopt Michael aan. Hij heeft ons goed geholpen bij het aankopen van ons huis. Hij dacht goed met ons mee, de communicatie was altijd helder en snel en gaf goede adviezen voor bij het biedingsproces. Door Michael gingen we met vertrouwen de woningmarkt op in onze zoektocht naar ons huis. Lees meer.."

- Laura van Diest,
Hielpen wij met Aankoop
nest 4

"Een oprechte makelaar, echt een aanrader! Nadat wij Michael waren tegen gekomen bij een bezichtiging van een woning, wisten wij gelijk dat wij hem wilden als aankoop makelaar. Hij is altijd eerlijk geweest over de staat van een woning, maar ook realistisch over de mogelijkheden. De communicatie verliep altijd soepel en snel! Hij is oprecht onze rots in de branding geweest bij onze aankoop zoektocht."

- Webbers,
Hielpen wij met Aankoop
Contact opnemen

Interesse in onze diensten?